Filet americain recept
Dit recept is beoordeeld met:
Aan de slag
Filet americain is gemalen rundvlees van 100% mager (tartaar) aangemaakt met een saus van mayonaise en kruiden. Het product wordt gebruikt voor op de boterham en toast. Ingrediënten:
- 1000 gram Rundvlees (mager)
- 35 gram filet americain kruiden
- 18 gram Keukenzout
- 10 gram Worcestersaus
- 300 gram Mayonaise
Eventueel toevoegen:
- 10 gram Paprika extract (voor extra rode kleur)
- 4 gram Venda listeria groeiremmer en kleurbehouder (conserveermiddel)
- Ter decoratie: Gedroogde peterselie
Bereiding:
- Gebruik altijd verse en frisse grondstoffen en zorg dat deze goed zijn gesorteerd.
- Het hele rundvlees licht aangevroren , 3x malen door de 3mm plaat. U kunt ook verse tartaar gebruiken.
- Daarna de mayonaise en de kruiden mengen en vervolgens verwerken op het vlees.
- Zorg dat je het vlees en de saus met een keukenmachine of cutter gemengd worden, (niet met handen i.v.m. bacteriën) of gebruik een spatel.
U kunt ook nog extra toevoegen:
- 50 gram Verse uitjes (fijn gehakt)
- 5 gram Zwarte gebroken pepers
- 15 gram Piri piri kruiden (pikant)
Reviews
Er zijn nog geen reviews geplaatst. Aarzel niet om uw mening te delen en de eerste recensie te schrijven!
U bent momenteel offline, niet alle onderdelen van de shop zullen volledig werken