Pablo’s kip met zoete aardappel en groenten

Ingrediënten

Pablo's potato

Totaal: € 0,00
Dit recept is beoordeeld met:

Aan de slag

Ingrediënten

Voor 2 porties

  • 250 gram kipfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Natural Spices Pablo’s Potatoes
  • 1 Limoen
  • 450 gram (Japanse) zoete aardappel
  • 1 rode paprika
  • 5 stengels bleekselderij
  • 3 Roma tomaten
  • 1 kleine rode ui
  • 1 Jalapeno peper
  • Een paar takjes verse koriander

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng met de helft van de olijfolie, de Pablo’s Potatoes kruidenmix en het sap van een halve limoen. Roer door elkaar en laat minimaal 15 minuten marineren.
  3. Boen ondertussen de zoete aardappel goed schoon. Snijd de zoete aardappel in blokjes. Meng met de andere helft van de olie en wat peper en zout.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verspreid de aardappel over de bakplaat. Zet in de oven en rooster 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Snijd de paprika en bleekselderij in blokjes, Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snipper de ui en snijd de jalapeno in kleine blokjes. Hak de koriander fijn. Meng alles in een schaal met het sap van de andere helft van de limoen, wat peper en zout en roer alles goed door elkaar.
  6. Verwarm een koekenpan. Voeg de kipstukjes toe en bak in zo’n 5 minuten rondom gaar en goudbruin.
  7. Laat alles afkoelen, verdeel de zoete aardappel, kip en salade over 2 prep bakjes. Sluit goed af en voilà je hebt een gezonde en makkelijke maaltijd klaarstaan voor 2 dagen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Aarzel niet om uw mening te delen en de eerste recensie te schrijven!

Review toevoegen