Pizza perfect bladerdeeg kerstboompjes
Dit recept is beoordeeld met:
Aan de slag
Ingrediënten
Voor 18 stuks
Bereidingstijd: 25 minuten
- 2 rollen vers bladerdeeg (à 270 gram per rol)
- 90 gram verse groene pesto
- 100 gram geraspte kaas
- 2 el Natural Spices Pizza perfect
- 15 gram boter
- 0,5 tl knoflookpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol één van de rollen bladerdeeg uit.
- Besmeer het bladerdeeg met de pesto en strooi de geraspte kaas hier overheen, strooi anderhalve eetlepel van de pizza perfect kruiden over de kaas en rol dan de andere rol bladerdeeg ui. Leg deze er overheen en druk goed aan met je handen.
- Snijd vervolgens het bladerdeeg met een pizzasnijder in repen van 2 centimeter.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat 18 satésprikkers even weken in water.
- Vouw de reepjes op in de vorm van een kerstboom. Steek er een satéprikker in en leg de boompjes met wat ruimte er tussen op de bakplaat. Waarschijnlijk passen ze niet allemaal op eén bakplaat, bak ze dan in twee keer af.
- Smelt de boter in de magnetron. Meng met de overgebleven halve eetlepel pizza perfect en het knoflookpoeder. Verdeel met een kwastje over de boompjes heen.
- Zet de bakplaat in de oven en bak in het midden van de oven in 15 minuten gaar en goudbruin.
- Steek optioneel met een ster-vormpje sterren uit een blok kaas en schuif de kaas sterren op het einde van de stokjes als een piek.
- Serveer de bladerdeeg boompjes met wat geraspte Parmezaanse kaas en/of Natural Spices gedroogde peterselie.
Reviews
Er zijn nog geen reviews geplaatst. Aarzel niet om uw mening te delen en de eerste recensie te schrijven!
U bent momenteel offline, niet alle onderdelen van de shop zullen volledig werken